Opinie

8,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,1
Komfort
8,4
Lokalizacja obiektu
8,1
Udogodnienia
8,6
Personel
8,8
Stosunek jakości do ceny
9,2

Opinie

    Edward
    pl

    Ocena

    9,6
    9 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    9,2
    22 października 2017
    Wszystko zgodne z opisem. Hotel zapewnia darmowy transfer z lotniska i na lotnisko. Obsługa bardzo miła i pomocna. Bez problemu można porozumieć się po angielsku i rosyjsku. Możliwość wynajmu auta na miejscu (wynajem jak i cała podróż bez najmniejszych problemów). Pokoje czyste i z klimatyzacją. Polecam
    pl

    Ocena

    10
    21 października 2017
    Bardzo pomocna i miła obsługa
    Adam
    pl

    Ocena

    8,3
    16 października 2017

    Polecam wszystkim ten hostel.

    Lokalizacja przy ruchliwej ulicy.
    Bezpłatny transport z lotniska.
    Jolanta
    pl

    Ocena

    10
    13 października 2017

    Jestem mega zadowolona, lądując w Kutaisi będę zawsze korzystać z ich oferty.

    Świetny hostel, przywieźli i odwieźli na lotnisko w cenie noclegu. Przestronny pokój i łazienka, klimatyzacja, tv, lodówka, aneks kuchenny,wynajmują samochody, ceny przystępne.Organizują wycieczki.
    Mateusz Fijał
    pl

    Ocena

    9,6
    10 października 2017

    Ok

    Tomasz
    pl

    Ocena

    10
    9 października 2017

    Super wszystko.

    Rzeczy niemożliwe załatwiają od ręki.
    Marek
    pl

    Ocena

    9,6
    8 października 2017

    Dobre miejsce do spedzenia kilku dni i organizowania wypadow w okolice

    Duzym udogodnieniem jest bezplatny transport z lotniska przez cala dobe. Hostel oferuje mozliwosc organizacji wycieczek, wypozyczenia samochcodu, daje okazje spotkan w miedzynarodowym gronie podczas przygotowywania i spozywania posilkow. Mozna przedluzyc pobyt w pokoju do czasu odlotu samolotu za dodatkowa oplata
    Aleksandra
    pl

    Ocena

    8,8
    4 października 2017

    Świetny hostel dla przemieszczających się

    Blisko dworzec z marszrutkami. Transfer na lotnisko w środku nocy bezpłatny. Kuchnia dostępna cały czas. Pokój czysty, klimatyzacja. Komunikatywny personel. W porządku.
    aleksandra_berlin
    de

    Ocena

    6,7
    3 października 2017
    Średnia lokalizacja, daleko do centrum.Wydaje mi się, że pościel nie została wymieniona. Podobno w hostelu są organizowane wycieczki, ale właściciela nie spotkałam przez dwa dni. W niższej cenie znalazłam wycieczki w centrum turystycznym.
    Stosunek jakości do ceny. Łazienka w pokoju. Czysto.
    Jakub
    pl

    Ocena

    10
    30 września 2017
    Gospodarz miły i wyrozumiały, mimo kilku problemów które stworzyliśmy. Duża lodówka, kuchnia i klimatyzacje w pokojach.
    Gosia Purol
    pl

    Ocena

    9,6
    29 września 2017

    Hostel zdecydowanie godny polecenia!

    Jedynym minusem jest położenie przy głównej ulicy, wiec bywa hałasliwie. Zamknięcie okien dość dobrze rozwiązuje ten problem ;)
    Hostel Luxe znajduje się wprawdzie około 30 minut drogi od centrum, ale w zamian oferuje darmowy transfer na lotnisko oraz jak na gruzińskie warunki jest odnowionym i czystym hostelem z dobrze wyposażoną kuchnią i przemiym i bardzo pomocnym Panem pracującym na recepcji.
    Martynas
    lt

    Ocena

    8,8
    18 grudnia 2017
    It was a bit difficult to find, as you have to look for a name "Hostel Luxe" from the outside. The hostel is on the 3rd floor, but there is an elevator!
    The room was clean, the staff was very helpful, they gave us a free airport shuttle! Good value for money!
    de

    Ocena

    9,6
    18 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    gary
    us

    Ocena

    10
    13 grudnia 2017

    Nice, clean place to stay near bus station

    nothing
    The owner picked me up at the airport at 3am. He speaks english and is very helpful. Great place to stay.
    Anna
    de

    Ocena

    8,3
    3 grudnia 2017
    The hostel is close to the bus station and the owner is friendly and nice. Also there is free shuttle to the airport.
    Stoyan
    bg

    Ocena

    9,6
    18 października 2017

    Very nice place, free transfer and valuable place

    Nothing special. It's just 1,5km from the central place of the town, but you can take bus N:1 or taxi for 3-4 lari.
    It was very clean and comfortable place. The host is very nice and speak English, Russian and Spanish. The free airport transfer at any time is very very good option. I strongly reccommend it to anyone who will use Kutaisi Airport.
    Gosis
    gb

    Ocena

    8,8
    15 października 2017
    Very nice and clean place. We stayed just one day. Quite close to the bus station👍👍👍
    Maurice
    ge

    Ocena

    2,5
    9 października 2017

    Don't go there

    Terrible hygienic situation. The beds were infested with bugs. The owner said we probably got them in from the car or a bar (!!!)
    Nothing
    Wioletta
    pl

    Ocena

    9,6
    6 października 2017

    Free shuttle, car rental and very nice rooms

    The owners are very nice. It's perfect to have a free shuttle from the airport included even very early in the morning. Car rental (with good prices) is a perfect thing, since you don't need to search all over Kutaisi for another company. Rooms are spacious, clean and have bathrooms. I truly recommend this place!
Ładowanie opinii